Заходи, присвячені дню пам'яті Чорнобильської трагедії


 26 квітня в Мультипрофільному ліцеї пройшли заходи, присвячені дню пам'яті Чорнобильської трагедії. Класні керівники, вчителі-предметники провели виховні години, години спілкування, п'ятихвилинки, уроки пам'яті, де розповідали дітям про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Учні 8-І класу відвідали пам'яті знак Жертвам Чорнобильської катастрофи" на центральній площі, де квітами і хвилиною мовчання вшанували пам'ять людей, життя яких забрала Чорнобильська катастрофа.








26 квітня,  у день  Чорнобильської катастрофи, для учнів 5Г класу Мультипрофільного ліцею на базі Центральної бібліотеки для дітей провели годину спілкування з  безпосереднім свідком аварії на  ЧАЕС Людмилою Цицеровою. Ліцеїстів вразила історія родини Людмили. Учні активно  задавали питання та брали участь в обговоренні.

Шануймо пам'ять про ліквідаторів ЧАЕС.





Сьогодні користувачі 9-А класу Мультипрофільного ліцею разом з бібліотекарями вшанували пам'ять про трагічну подію, яка сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції. Ця катастрофа залишила невиліковні рани в серцях багатьох людей і мала надзвичайно великий вплив на навколишнє середовище та життя мільйонів людей.
Наразі презентація -нагадування "Відлуння Чорнобильських дзвонів" та перегляд фільму "Чорнобильська трагедія - біль України" занурила всіх присутніх у ті страшні події.
Нехай такі трагедії ніколи не повторяться! Пам'ятаймо про Чорнобильську трагедію.











Немає коментарів:

Дописати коментар