У Мультипрофільному ліцеї відбувся семінар-практикум


 

31 січня 2024 року в Мультипрофільному ліцеї відбувся семінар-практикум міської професійної спільноти заступників директорів з виховної роботи та педагогіворганізаторів закладів загальної середньої освіти на тему: «Сучасний виховний простір: ідеї, інструменти, практичні поради».

На початку зібрання присутні хвилиною мовчання вшанували память тих, хто боровся і пожертвував своїм життям за незалежність України.

Директор Наталія Малишева презентувала заклад і у своєму виступі наголосила, що одним із основних завдань педагогічного колективу є робота щодо створення умов для виховання патріотично свідомої особистості.

Людмила Резніченко, голова міської професійної спільноти і заступник директора з навчально-виховної роботи Мультипрофільного ліцею, поділилася власним досвідом, зокрема представила різні форми роботи: пізнання та поширення традицій української нації через впровадження цілої низки ліцейних традицій «Намистинок досвіду».

Педагог-організатор Світлана Ніколаєва зосередила увагу на важливому аспекті педагогічної діяльностівихованні й розвитку інтелектуальної, творчої, свідомої особистості на засадах співпраці всіх учасників освітнього процесу та презентувала присутнім власноруч створену методичну розробку «Посібник класного керівника».

Завідувачка відділу «Будинок Дмитра Чижевського» Тетяна Шуткіна презентувала фільм «Дмитро Чижевськиймегазірка Олександрії».

Педагоги-організатори Наталія Котяк та Оксана Решетняк зацікавили присутніх різноманітними формами роботи із розвитку інтелектульного потенціалу школярів і національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Безпосередня робота з ліцеїстами була представлена неймовірно творчо: у форматі демонстрації проєкт-гри «Патріот» і фестивалю «Пісенне намисто». Перлиною заходу стали виступи учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), зразково-художнього хореографічного колективу «Коханочка», вокальних груп, солістів і виступів учнівських колективів 4-А, 4-Г, 5-А та 5-І.

Під час підведення підсумків учасники семінару символічно обєдналися у «намистинки творчості».


















Немає коментарів:

Дописати коментар