День, який поділив наше життя на «до» і «після».


 

24 лютого 2022 року - це дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, який поділив наше життя на «до» і «після».

 

До річниці повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну у Мультипрофільному ліцеї було проведено низку заходів, спрямованих на формування почуття гордості й приналежності до незламного українського народу,  глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої країни і вдячності їм.

Здобувачі освіти долучилися до виховних годин спілкування, уроків мужності, бесід на теми: «Україна – шлях до Перемоги», «Рік Незламності», «Вистояли-переможемо», «Моя свобода завжди при мені», «365 днів Незламності», «Українці нездоланні. Україна переможе!», «Рік тривог і знову 24 лютого…», «Наш дух міцний не знищити, не вбити»; бібліотечних уроків та виставок «Моя Незламна Україна», «365 днів Віри, Надії, Сподівань»; проєкту учасників військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Професія захищати «Україну».











Немає коментарів:

Дописати коментар