У Мультипрофільному ліцеї розпочав роботу гурток журналістики


20 творчих, заповзятих і непосидючих ліцеїсток та твоє ліцеїстів виявили бажання практично познайомитися з багатогранною професією журналіста. Керівниця гуртка – журналістка і вчителька закладу Євгенія Ніколаєва.


Під час першого заняття, що відбулося 28 вересня, юні журналісти і журналістки виявляли в себе якості, що мають бути притаманні майстрам пера і слова, визначили особливості професії, окреслили завдання роботи гуртка протягом навчального року. Батьки переважної частини гуртківців виявили бажання, щоб їх діти, займатися у закладі. Троє дівчат долучилися до роботи дистанційно, одна – з-за кордону.

Про свій творчий старт у гуртку кілька слухачок курсу вже написали відгуки:

«Хочу поділитися приємною новиною: у мультипрофільному ліцеї відбулося перше заняття юних журналістів!
«Вважаєте, що довгі та нудні статті це цікаво?» - запитаєте ви. Звісно ж ні! Найважливіше у сьогоденні – розмови та розуміння кожного. Підтримка один одного теж не малозначний фактор. А тому, сьогодні однодумці спілкувались між собою та разом почали пізнавати цікаву науку, що зветься журналістикою. Гадаю, цікавий старт – це гарний початок!»

Софія Сєргєєва

«У мультипрофільному ліцеї відкрився гурток журналістики, де ми почали дізнаватися про цю професію. Гадаю, тут ми навчимося правильно викладати свої думки, отримаєм позитивні враження від екскурсій, братимемо участь у творчих конкурсах, і навіть, спробуємо взяти свої перші інтерв'ю».

Анастасія Целуйко

«Сьогодні зібралися старанні учні, які палко мріють стати журналістами. Ми, ліцеїсти з різних класів та різних вікових категорій, розпочали свою мандрівку у доросле життя, дізнаючись про таку професію, як журналіст. Тут ми зможемо розпізнати свої таланти та усвідомити більше про засоби масової інформації. Гурток «Журналістика» допоможе нам почати свою майбутню кар'єру та набратися необхідного досвіду для успіху».

Софі Матковська

«Журналістика – це дуже цікаво, це для сміливих та сильних. Це розвиток творчих здібностей, формування естетичного смаку. Кожен зможе спробувати реалізувати себе в цій цікавій професії».

Вікторія Вільчак







Немає коментарів:

Дописати коментар